6979674752, 6977415559 Νέος Παντελεήμονας, Θέση Καλύβια, Πιερίας
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά
Χωματουργικές Εργασίες Πλαταμώνας Νέος Παντελεήμονας Πιερία


Η επιχείρηση μας “Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Παντελεήμονα, δραστηριοποιείται στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αναλαμβάνοντας δημόσια και ιδιωτικά έργα, στον Νέο Παντελεήμονα, τον Πλαταμώνα και σε όλη την Πιερία. 

Αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης Αποστολιός Δημήτριος & Υιός, η οποία ιδρύθηκε το 1990, από τον Αποστολιό Δημήτριο και πλέον έχει περάσει στην 2η γενιά η οποία συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Τα 30 χρόνια εμπειρίας μας

στο χώρο των χωματουργικών εργασιών αποτελούν εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Διαθέτοντας έμπειρους χειριστές και τα απαραίτητα ιδιόκτητα οχήματα και μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε ακόμα και την πιο δύσκολη και πολύπλοκη.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις χωματουργικές εργασίες και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Πιερία, έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Όλα τα μηχανήματά μας συντηρούνται τακτικά, προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα προκύψει κάποιο πρόβλημα κατά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας. Ενώ, φιλοσοφία μας είναι να εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τον στόλο μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στο χώρο των χωματουργικών εργασιών.
 
  Τσάπα λαστιχοφόρα Akerman EW150 15 τόνων
  Τσαπάκι Ερπυστριοφόρο Atlas 804 4,5 τόνων
  Τσαπάκι Ερπυστριοφόρο Atlas 604 3,5 τόνων
  Φορτωτής Caterpillar 950c 15 τόνων
  Bobcat 743 2,5 τόνων
  Bobcat 753 2,5 τόνων
  Φορτηγό - Γερανό 4x4 Man
  2 αυτοκίνητα 4x4 ενός κυβικού μάρκας Mitsubishi & Nissan
  Φορτηγό Mercedes Atego (μεταφορά μηχανημάτων)
  Φορτηγό Mercedes (ανατροπή 813)
  2 Υδραυλικές Σφύρες 1 τόνου - 250kg
  Οδοστρωτήρας 70cm
  Δονητική Πλάκα 30cm
  Αρπάγη
 
 
 
 
 
 
 
Με αίσθημα ευθύνης,

συνέπεια και προσήλωση η επιχείρησή μας “Αποστολιός Γεώργιος” προσπαθεί καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον Νέο Παντελεήμονα, τον Πλαταμώνα και σε όλη την Πιερία.