6979674752, 6977415559 Νέος Παντελεήμονας, Θέση Καλύβια, Πιερίας
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά | Χωματουργικές Εργασίες Πλαταμώνας - Νέος Παντελεήμονας Πιερία


Με άξονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία, η επιχείρηση μας “Αποστολιός Γεώργιος - Χωματουργικά” η οποία βρίσκεται στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Παντελεήμονα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες στον Νέο Παντελεήμονα, τον Πλαταμώνα και σε όλη την Πιερία.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο σχέδιο υλοποίησης του έργου που επιθυμείτε να μας αναθέσετε, δομημένο βάσει των απαιτήσεων, της μελέτης και των αναγκών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 
   
 
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Καθαρισμούς Οικοπέδων
  Αποκομιδή Μπαζών
  Κατασκευές Βόθρων
  Εκβραχισμους
  Μπαζώματα
  Εκσκαφές Δικτύων Ύδρευσης - Αποχέτευσης
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τις πιό δύσκολες εργασίες αλλά και να σας εγγυηθούμε για την άρτια διεκπεραίωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε.

Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους, κλπ σε όλη την Πιερία, ενώ φροντίζουμε ώστε η περάτωση κάθε έργου να γίνεται πάντα μέσα στους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης.
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον Νέο Παντελεήμονα, τον Πλαταμώνα και σε όλη την Πιερία..